Zwemvijvers

Een vijver waarin gezwommen kan worden..... of een zwembad met de uitstraling van een vijver? De hybride-vorm van een zwembad en een vijver wint steeds meer terrein ten opzichte van het traditionele zwembad. Dat is niet zo verwonderlijk, want wie wil er bij warm weer nou niet even lekker zwemmen in zijn eigen tuin zonder het gehele jaar naar een blauwe bak te hoeven kijken.

Zwemvijvers

Zwemvijvers zijn vijvers welke op een esthetisch verantwoorde manier geïntegreerd kunnen worden in een nieuwe of bestaande tuin. Zwemvijvers combineren het goede van twee werelden, namelijk het mooie van een tuinvijver en het gebruik van een zwembad. Hierdoor ontstaat er een waardevolle toevoeging aan uw buitenbelevenis.

 

Zwemvijvers en natuurzwembaden worden in tegenstelling tot een traditioneel zwembad, door een natuurlijk plantenfilter gezuiverd. Deze techniek heeft inmiddels bewezen dat hij, indien hij goed is toegepast, jarenlang zorgt voor een kraakheldere zwemgelegenheid. Dit, met een beperkt onderhoud en betrekkelijk laag energieverbruik. Er wordt ook geen gebruik gemaakt van chloor of andere irriterende toevoegingen. De natuur zuivert het water zelf.


Zwemvijvers


 

 

Wij bouwen onze zwemvijvers al jarenlang op onze eigen specifieke en beproefde manier, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw eigen zwemvijver. Onze bouwwijze heeft inmiddels bewezen dat hij zijn taak onverstoorbaar en tot grote vreugde van onze klanten, naar behoeven uitvoert. Men verbaast zich keer op keer over de zuiverheid van het zwemwater.

 

Als u voldoende ruimte tot uw beschikking hebt en de natuur een warm hart toe draagt is de keuze dus snel gemaakt. Veel mensen gingen u al voor en hebben gekozen voor ,,,,,,,,,, ons ecologische zwemvijver concept!

 

Venhuis Vijverbouw stond in Nederland aan de wieg van deze manier van natuurlijk waterzuivering en loopt daarom altijd een stap voor op de rest. Breng ook een bezoek aan onze specialistische zwemvijver website: http://www.venhuis-zwemvijvers.nl/

Venhuis Vijverbouw is door zijn expertise, DE aangewezen partij voor de realisatie van uw zwemvijver. Bekijk ons foto album op deze website en de recensies op onze zwemvijver website en laat u overtuigen van onze ervaring!

 

Zwemvijvers

 

Als kwaliteit telt....